Choose Language

GrEn

Company Profile

Η ευέλικτη και σύγχρονη οργάνωση, οι υψηλοί στόχοι, τα επιστημονικά προσόντα, το δυναμικό των έμπειρων συνεργατών, η οικονομική ευρωστία, οι επιτυχείς οικονομικές και επιχειρηματικές επιλογές αποτελούν τις σταθερές βάσεις και δημιουργούν τις προϋποθέσεις μέσω των οποίων η ΤΕΡΚΑΤ ΑΤΕ ανταποκρίνεται και διακρίνεται στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων.

Η ΤΕΡΚΑΤ ΑΤΕ δραστηριοποιείται σε όλη τη χώρα στον τομέα κατασκευής μεγάλων Ιδιωτικών έργων και Δημοσίων έργων μεγάλου προϋπολογισμού μέσω Εργοληπτικού πτυχίου που κατέχει.

Τα Δημόσια και Ιδιωτικά έργα εκτελούνται από το προσωπικό της εταιρείας σε συνεργασία με μόνιμα συνεργεία υπεργολάβων, υπό την επίβλεψη του επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού της εταιρείας.

Η ΤΕΡΚΑΤ ΑΤΕ για την συμμετοχή της στην εκτέλεση μεγάλων έργων πέραν της συνεργασίας της με Ελληνικές Εταιρείες, συνεργάζεται σταθερά με εταιρείες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεθοδευμένη προσπάθειας επέκτασης της δραστηριότητας της εταιρείας στον χώρο των Βαλκανίων.

Επιπρόσθετα, οι μέτοχοι της εταιρείας έχουν δραστηριοποιηθεί και στον τομέα των ανενεώσιμων πηγών ενέργειας και ειδικότερα των φωτοβολταϊκών ιδρύοντας τις εταιρείες Χ.ΚΟΝΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και Γ.ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. μέσω των οποίων πραγματοποιήθηκε η κατασκευή και εκμετάλλευση δύο φωτοβολταϊκών πάρκων 200kW συνολικά στην περιοχή του Διαβολιτσίου Μεσσηνίας.


Back

Constructing
a Better Life
Everywhere

bullets1

cpCompany Profile
Click Here

cpCurriculum Vitae    
Click Here

cpBalancing Accounts
Click Here